Cadouri originale pentru botez si baby shower

Atunci cand trebuie sa faci un cadou pentru bebelus, fie ca mergi la un botez, fie la un baby shower, fie, chiar la petrecerea de 1 an,  iti doresti sa fie ceva util, dragut si, de preferat, original. 

Noi am avem cateva modele de cadouri care intrunesc toate aceste solicitari. Vei gasi mai jos o galerie cu torturi, motociclete si triciclete din scutece, jucarii si accesorii pentru bebelusi (bavetele, biberoane, suzete, sosetele, paturici…).

Partea cea mai frumoasa este ca pot fi foarte usor adaptate ca sa vina cat mai mult in intampinarea dorintelor tale. Se pot personaliza fie prin culoare, fie schimband jucariile, accesoriile si de ce nu, chiar dimensiunile. 

Nu-ti face griji legate de pret. Daca ai achizitiona produsele separat, nu ar fi nicio diferenta. In plus, nu trebuie sa iti mai bati capul cautandu-le prin magazine. Ne ocupam noi de asta. 

In ceea ce priveste calitatea, te asiguram ca ne gandim la ce este sigur si util pentru bebe si alegem doar produse potrivite pentru varsta si greutatea lui. Ne ajuta orice informatie legata de bebe, pentru ca asta ne inspira 🙂 

Avem si un cadou pentru mamici (ideal si daca inca nu a parasit maternitatea, pentru ca nu au voie sa isi pastreze florile in salon): Buchetele de sosetele 🙂

 

Gasesti mai multe detalii aici: Cadouri copii

Lasă un răspuns